Tamsma introduceert Tamsmaandag

Kom op Tamsmaandag naar Tamsma in Drachten voor gratis ondernemersadvies of een second opinion. Elke eerste ochtend van de maand van 10:00-12:00 uur is het Tamsmaandag. Tamsma geeft ondernemersadvies in de breedste zin van het woord. Bij een belangrijk besluit over een investering, contract, voorstel of advies gaat u natuurlijk niet over één nacht ijs. Met een advies van Tamsma voorziet u zo’n beslissing van een betere basis.

De huidige economie biedt veel kansen voor ondernemers. Tegelijk kunnen daarbij allerlei vragen opkomen Tamsma beoordeelt deze vragen vanuit expertise en adviseert u vrijblijvend. Wanneer mogelijk bedenken we aan tafel een oplossing, maar indien gewenst plannen we een vervolgafspraak. U kunt bij Tamsma terecht met vragen over onder meer waarderingsvraagstukken, fiscale adviezen, oudedagvoorzieningen en financieringsvoorstellen.

Aanmelden voor Tamsmaandag. Aanmelden mag, maar is niet noodzakelijk. Wel geeft dit ons de mogelijkheid om eventueel alvast iets voor te bereiden voor het gesprek.

Tot Tamsmaandag!

 

Spelregels Tamsmaandag:

  • De gratis inloop adviesochtend geldt alleen voor nieuwe klanten. Dus niet voor huidige cliënten of oude cliënten van Tamsma
  • Het advies duurt maximaal 20 minuten en is geheel vrijblijvend
  • Het advies is een quick scan en kan alleen als een eerste richting worden opgevat. Bij een verdere bestudering kunnen meerdere of andere inzichten ontstaan
  • Aan het advies kunnen geen rechten worden ontleend
  • Wanneer nodig, kunnen de spelregels van Tamsmaandag tussentijds aangepast worden

 

 

 

Stel ons een vraag
Wilt u meer weten? Wij antwoorden snel.